websites

een website die voor u werkt is een website met resultaat

We zorgen niet alleen voor een technisch goede, maar ook voor een aantrekkelijke site. We houden rekening met uw huisstijl of creëren er één. Snel, veilig en ontwikkeld met de nieuwste technieken. Na oplevering is de website ook gemakkelijk aanpasbaar door uzelf. Waarom moeten mensen bij u zijn? Het antwoord daarop wordt direct duidelijk op uw nieuwe website - een website met resultaat.

een helder plan met persoonlijk contact

Persoonlijk contact vinden wij bij Feka heel belangrijk. Een website ontwerpen en ontwikkelen we niet alleen maar samen. Een goede voorbereiding is daarin belangrijk.

Na het intakegesprek beginnen we met het functioneel ontwerp, waarbij we met wireframes schematische laten zien wat er precies op de website gaat komen.
De tweede stap is het grafisch ontwerp. Hierin maken we een ontwerp van de belangrijkste pagina’s, dit bepaalt de uitstraling van de website.
Daarna is de tijd rijp voor de technische realisatie, met het inrichten van het Drupal CMS en het technisch verwerken van het grafisch ontwerp.
Vervolgens gaan we een testfase in, verzorgen we een CMS-training en dan is uw nieuwe website live!

drupal websites

Drupal biedt ons uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten, waardoor we uw website echt goed kunnen inrichten om uw gestelde doel te halen. Met dit Open Source Content Management System kunt u ook eenvoudig zelf teksten en foto's toevoegen en aanpassen. U kunt zich concentreren op de inhoud, wij verzorgen de techniek. Uiteraard wordt uw website responsive, dus ook goed zichtbaar op tablet en mobiel.

waarom websites met drupal?

  • Veilig en betrouwbaar;
  • Grote community: veel antwoorden op vragen en problemen;
  • Architectuur: praktisch alles is mogelijk - waarbij de opmaak los staat van de inhoud;
  • Modules: functionaliteit die niet standaard in Drupal zit is vaak te vinden in de vorm van modules.

Feka heeft vele websites met Drupal gemaakt en in beheer en heeft daardoor ruime ervaring met het platform. Neem eens een kijkje in ons portfolio.