Vacature: ICT Technische Dienst/Servicedesk medewerker (fulltime)

Ben jij onze nieuwe collega? 

Feka groeit! Daarom zoeken we versterking voor onze Technische Dienst en Servicedesk. Deze gecombineerde functie biedt alle kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond bedrijf met een zeer divers klantenbestand.

Wie zijn wij?

Al sinds de oprichting in 1987 levert Feka ICT oplossingen voor het MKB. We zijn regionaal een bekende speler en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten en producten op het gebied van Automatisering, Telecom en Web. Ons team bestaat uit 35 enthousiaste collega’s die professionaliteit en klantvriendelijkheid uitdragen in een informele werksfeer.

Jouw opdracht:

In de Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse pre-installaties en reparaties aan alle voorkomende hardware en software. Je zorgt dat alles op tijd voorbereid en gecontroleerd is om aan klanten te leveren. Dit is geen fulltime functie, maar maximaal de helft van je werkdagen. Dus ga je ook aan de slag als Servicedesk medewerker, ter aanvulling op het bestaande team.

Op de servicedesk verleen je remote ondersteuning op werkplekken, randapparatuur, netwerken, servers, internetverbindingen, clouddiensten en VoIP telefonie. Oplossings- en klantgericht sta je klanten te woord die contact met ons opnemen. Je registreert informatie over de gemelde storingen en vragen in ons ticket-systeem. Je verhelpt waar mogelijk problemen direct, daarbij implementeer je oplossingen en/of geef je adviezen ter voorkoming.

Dit krijg je van ons:

Leuk afwisselend werk voor erg tevreden klanten. Samenwerken in een gedreven team vol passie voor ICT. Een goed marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring, pensioenvoorziening en winstdeling. Continue investering in persoonlijke ontwikkeling; volgen van (o.a. Microsoft) opleidingen, specifieke trainingen, kennissessies en seminars.

Wij vragen:

  • Passie voor ICT, want dat hebben wij allemaal
  • Kernwaarden klantgericht, betrouwbaar en behulpzaam passen bij je
  • Affiniteit met hardware en software
  • MBO ICT-diploma (starten in vorm van eindstage is ook mogelijk)
  • Woonachtig in regio De Ronde Venen
  • Fulltime beschikbaar (maandag t/m vrijdag van 8:15-17:15 uur)

Ben jij ook nog:

  • Communicatief vaardig
  • Netjes en zorgvuldig
  • Oplossingsgericht

Enthousiast? Dan willen wij graag met je kennismaken;

Stuur jouw CV + motivatie naar W. de Jong op wim@feka.nl