sokkenmarkt

Het familiebedrijf van Amerongen & Kostman v.o.f. uit Mijdrecht heeft bijna 50 jaar ervaring in de beenmode wereld. Hun scherp geprijsde beenmode voor particulieren, winkeliers, bedrijven en instellingen is zowel via internet, als op weekmarkten in Woerden, Houten en Amstelveen verkrijgbaar. Online vindt u hun assortiment sokken, leggings, panty’s, maillots en beenwarmers op de webshop sokkenmarkt.nl

Directeur Tim van Amerongen vertelt waarom zij al bijna 30 jaar klant zijn en wat de kracht is van de door Feka onderhouden en gehoste webshop sokkenmarkt.nl

 

beenmode van Amerongen & Kostman v.o.f.

Tim van Amerongen vertelt: “Onze internethandel in beenmode groeit exponentieel ten opzichte van onze traditionele markthandel. De combinatie markt met online verkoop vind ik ideaal. Als je een bedrijf hebt, moet je continu inspelen op de markt en de mogelijkheden om dingen beter te doen. Op de weekmarkten houden wij feeling met wat mensen willen, wat zij dragen en wat de trends zijn. Deze informatie gebruiken we vervolgens ook online in de webshop. Eigenlijk heb ik het mooiste vak wat een man zich kan voorstellen: op de markt komen allemaal vrouwen naar je toe en ze komen nog geld brengen ook!”

bijna 30 jaar klant bij Feka

“Bijna 30 jaar geleden ben ik bij jullie naar binnen gelopen en nooit meer weggegaan. Wij zijn waarschijnlijk het langst klant bij jullie. Het is nog steeds goed samenwerken. Wij doen internet, telefonie, automatisering en hardware bij jullie. Sokkenmarkt en Feka zijn gewoon een goed team! Jullie zijn open, vriendelijk en adequaat. Er is ruimte voor een geintje, maar jullie doen hetzelfde als wat wij doen: klanten uitermate serieus nemen. Al sinds 1992 hangt in onze wagen een groot bord met: ‘Kwaliteit wint altijd’. Dat geldt voor onze producten en voor onze service. Ik heb het gevoel dat jullie altijd alles voor mij doen, als ik dat vraag. Dat is heel belangrijk als je afhankelijk bent van ICT. Efficiënt werken staat bij ons dan ook heel groot geschreven. ‘Never walk empty handed’ is een gouden huisregel en we automatiseren zoveel mogelijk. Hard werken is niet erg, maar ik wil daarnaast wel tijd overhouden om leuke dingen te doen!”

de verkoopkracht van een webshop

“Onze eerste webshop is gebouwd door een bevriende ICT-er en is in 2006 live gegaan. Toen sokkenmarkt.nl te groot werd om door hem te laten onderhouden, heb ik deze bij jullie ondergebracht. De webshop is in de afgelopen jaren ons belangrijkste verkoopkanaal geworden. Inmiddels goed voor ruim 70% van onze omzet. Toen we laatst een belangrijke omzetmijlpaal met de webshop bereikten, ontvingen we van Feka een felicitatietaart. Dat vonden we zo leuk!”

wat maakt jullie webshop zo succesvol?

“Andere shops hebben vaak alleen dure merken en minder kleuren dan dat wij in het assortiment hebben. In de loop van de jaren hebben wij een goed vindbare webshop opgebouwd. Onze meta-gegevens werken we constant bij met gebruikte zoektermen en met juiste benamingen van de afbeeldingen. Hiervoor luisteren we goed naar termen die mensen voor onze producten gebruiken. De webshop wordt ook steeds doorontwikkeld. Zo was een module voor configurabele artikelen een gouden greep. Klanten kunnen daarmee van een artikel direct meerdere maten en kleuren tegelijk bestellen. Dat geeft een enorme omzet boost. Omdat mensen niet vanuit het winkelmandje terug hoeven te klikken om meer opties van hetzelfde artikel te kopen, is de verleiding om een extra kleur mee te bestellen vele malen groter. Het is heel mooi om te zien hoe de webshop zo groeit!”

Meer over websites