sire

SIRE is een onafhankelijke stichting die maatschappelijke onderwerpen onder de aandacht brengt en bespreekbaar maakt bij het Nederlandse publiek en besluitvormers. Hiervoor zet SIRE, met de belangeloze hulp van de communicatiebranche, multimediale campagnes in.

Zowel de website, de online werkplekken als de vaste telefonie heeft SIRE aan Feka toevertrouwd. We vragen aan directeur Lucy van der Helm en SIRE projectmanagers Yvonne Markman en Vanessa Alkemade waarom zij al jaren voor Feka kiezen.

één ict-partij voor telefonie, website en server

Yvonne: “Persoonlijk vind ik het heel fijn dat we één ICT-partij hebben voor onze telefonie, website en server. Feka regelt alles en dat vind ik erg prettig. Als het gaat om technische vragen over ICT-zaken, dan krijgen we bij Feka altijd een heel praktisch advies. Wat kan wel en wat kan niet.”
Lucy: “Ondanks dat jullie zeker geen klein bedrijf zijn, hebben we het gevoel dat we altijd heel persoonlijk worden geholpen.”

vaste telefonie

Vanessa: “Toen we vorig jaar verhuisden, waren we in no time over naar bellen via Managed Voice. Feka heeft toen alles voor ons geregeld.“ Yvonne: “We kunnen nu overal naar toe doorschakelen, dat werkt heel prettig."

Meer over zakelijke vaste telefonie

website sire.nl

De SIRE site is enkele jaren geleden door Feka ontworpen en gebouwd. Ook de hosting van de website wordt door Feka verzorgd. Yvonne: “Onze website linkt door naar onze campagne-sites en andersom. We gebruiken de site tevens als campagnearchief."

Op de vraag of SIRE nog plannen heeft met de website, antwoordt Lucy: “De site is nu een paar jaar oud. In oktober 2017 bestaan we 50 jaar en dat zou zomaar eens een mooie aanleiding zijn om de site ook weer eens onderhanden te nemen."

Meer over websites

online werken

SIRE werkt met ‘Online werken’ vanuit de cloud. Yvonne: “Er wordt door Feka, dagelijks een back-up gemaakt.” Vanessa voegt toe: “Door deze werkwijze hoeven wij als kleine organisatie niet zelf grote IT-investeringen te doen. Daarnaast beschikken we vanuit Feka over de meest recente technologie. Zo zijn we nu in gesprek met elkaar om over te gaan naar Office 365.”

Meer over online werken

waarom heeft sire gekozen voor feka?

Lucy tenslotte: “Samengevat: het one-stop shopping principe, het altijd voor ons klaarstaan en een eerlijk en gedegen advies zijn de redenen dat we ooit voor Feka hebben gekozen. We hopen dat we nog lang met plezier kunnen samenwerken."