over feka

Een groep vriendelijke computerfreaks met een passie voor ICT, dat is Feka ICT B.V.. Onze medewerkers zijn de basis en ons enthousiasme voor ICT is onze drijfveer. Dagelijks zorgen wij dat onze klanten zorgeloos profiteren van ICT. Eigenlijk is het heel simpel: zij gebruiken het en wij zorgen dat het werkt. Dat doen we al zo’n 30 jaar.

Het begon in een kleine garage in Mijdrecht. Daar opende A. Kef - inderdaad, omgekeerd onze bedrijfsnaam - in 1987 de eerste computerwinkel van het dorp: Feka. Ontstaan uit pure nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van ICT. Feka was een begrip in de regio en dat willen we blijven. Daarom is Mijdrecht niet alleen een plek voor ons kantoor, maar zijn we ook actief betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven in de buurt.

Inmiddels is de winkel uitgegroeid tot een fullservice ICT bureau voor het MKB. Er is veel veranderd, maar de nieuwsgierigheid en passie zijn altijd gebleven. Daardoor introduceerden wij “in de cloud werken” voordat hele volksstammen de cloud betraden en bieden we nu een totaalpakket aan automatiserings-, telecom- en weboplossingen.

Langetermijnrelaties met onze klanten vinden wij belangrijk. We willen de beste en meest complete ICT-dienstverlener zijn voor het MKB. Met korte lijnen en goed opgeleide medewerkers. Het wow-effect, daar gaan wij voor!

Daarom blijven we innoveren. Ook op kantoor. Dat doen we door elke twee jaar een HPO - High Performance Organisation - meting te doen. Zo ontdekken we waar wij staan en wat we kunnen verbeteren. Met als doel nummer één te zijn voor het MKB in de regio en een tweede thuis voor onze medewerkers.