orino

Orino is een webapplicatie en overal bereikbaar op het web. Met standaard componenten aangevuld met maatwerk speciaal voor u is het effectieve software voor alle bedrijfsprocessen.

Wij gebruiken standaard componenten om relatief snel een applicatie te maken. Uw bedrijfsproces kunnen we daaraan op maat toevoegen. Orino is een webapplicatie en daardoor overal bereikbaar op het web. U kan de applicatie met meerdere mensen tegelijk gebruiken. Heeft u wensen voor verbeteringen en uitbreidingen? Daar sparren we graag over. Door een all-in bedrag weet u waar u aan toe bent.

orino hospice platform

orino platform voor hospices

Digitale technologie inzetten om samenwerking te verstevigen en tijd te besparen voor wat echt moet, ‘er zijn’ of aandacht hebben voor mensen en elkaar. Dit platform is in samenwerking met een hospice ontwikkeld en sluit naadloos aan bij het bijzondere karakter van een hospice of vrijwilligersorganisatie. Door de huidige technologie wordt juist het contact hebben en verbindingen houden met je team en vrijwilligers, vereenvoudigd.

Kijk voor meer informatie op orino.nl/hospice-platform en vraag een demo aan.

orino crm

het crm-pakket voor welzijnsorganisaties

Altijd en overal direct inzicht in of toegang tot de cliëntendatabase? Dat kan met Orino, een handig CRM-pakket speciaal door Feka ontwikkeld voor welzijnsorganisaties. Het werkt eenvoudig, snel, levert rapportages en is te koppelen aan andere pakketten. Natuurlijk is het goed beveiligd en worden de dagelijkse back-ups veilig opgeslagen. En elk pakket wordt maximaal afgestemd op de wensen van uw organisatie. Dat is nou maatwerk met standaard software.

Kijk voor meer informatie op orino.nl/het-crm-pakket-voor-welzijnsorganisaties en vraag een demo aan.

orino verhuur

planningssoftware die meewerkt

Er komt veel kijken bij de planning van machines en chauffeurs. Daarom is het belangrijk dat uw planningssoftware goed meewerkt in het proces, en het beheren niet meer tijd en moeite kost dan nodig. Geen dingen dubbel doen en altijd inzicht in uw machineplanning is belangrijk. Eén centraal systeem voor al uw bedrijfsprocessen. Geen papierwerk meer en automatisch facturen maken. Klanten en medewerkers kan u informeren direct vanuit het systeem. Orino verhuur ondersteunt uw planningsproces optimaal.

Kijk voor meer informatie op orino.nl/verhuur en vraag een demo aan.

orino sociale kaart

ontstaan vanuit diverse werkgroepen

Vanuit diverse werkgroepen die ontstaan zijn vanuit een armoedeconferentie, ontstond de wens om een sociale kaart op te zetten. Alle informatie over voorzieningen en regelingen op één plek. En voor iedereen inzichtelijk en slim te doorzoeken. Een database voor de professionals en een website voor de burger.

Kijk voor meer informatie op orino.nl/sociale-kaart en vraag een demo aan.