orino

Orino is een webapplicatie en overal bereikbaar op het web. Met standaard componenten aangevuld met maatwerk speciaal voor u is het effectieve software voor alle bedrijfsprocessen.

standaard maatwerk

voor als de standaard niet past

Wij gebruiken standaard componenten om relatief snel een applicatie te maken. Uw bedrijfsproces kunnen we daaraan op maat toevoegen. Orino is een webapplicatie en daardoor overal bereikbaar op het web. U kan de applicatie met meerdere mensen tegelijk gebruiken. Heeft u wensen voor verbeteringen en uitbreidingen? Daar sparren we graag over. Door een all-in bedrag weet u waar u aan toe bent.

orino verhuur

planningssoftware die meewerkt

Er komt veel kijken bij de planning van machines en chauffeurs. Daarom is het belangrijk dat uw planningssoftware goed meewerkt in het proces, en het beheren niet meer tijd en moeite kost dan nodig. Geen dingen dubbel doen en altijd inzicht in uw machineplanning is belangrijk. Eén centraal systeem voor al uw bedrijfsprocessen. Geen papierwerk meer en automatisch facturen maken. Klanten en medewerkers kan u informeren direct vanuit het systeem. Orino verhuur ondersteunt uw planningsproces optimaal.

Kijk voor meer informatie op orino.nl en vraag een demo aan.