joinn!

JOINN! is een vernieuwend concept in Nederland. Hier komen verschillende faciliteiten samen in één gebouw.

In de volledig gemeubileerde City Lofts kunnen gasten verblijven met het gevoel van thuis, van twee nachten tot één jaar. De diversiteit van gasten zorgen voor een internationaal karakter van het concept. In de huiselijke omgeving van de Meet& Train vergaderzalen komen bedrijven uit verschillende delen van het land. De WorkSpaces bieden een flexibele werkplek voor ondernemende professionals, en voor ontspanning is Lounge &Food het bruisende hart van de onderneming. Hier komen de gasten samen om te lunchen, dineren of borrelen.

Met veel plezier hebben wij JOINN! mogen ondersteunen met de installatie en configuratie van hun werkplekken, Office 365 omgeving, internetverbindingen, telefonie, supersnel draadloos netwerk en het bouwen van hun website.

waarom kies joinn! voor feka?

Initiatiefnemer Luc de Wit vertelt: "Wij hebben voor Feka gekozen omdat Feka binnen ons persoonlijke netwerk lag en de ervaring positief was. Vanaf het eerste gesprek heeft Mark zeer gedegen advies gegeven en met ons meegedacht in oplossingen. Doordat er veel meegedacht is, is de oplossing passend bij hoe wij het voor ons zagen en hoe het met IT mogelijk is."

Luc vervolgt: "Alle verschillende facetten van JOINN! hadden een eigen invulling qua bedrijfsvoering waardoor er gekeken moest worden naar een goede kwaliteit/prijs verhouding. Een oplossing die ten goede komt van de uitstraling en gebruik van de gasten evenals het financiële aspect. De complexiteit van het project moest voor het gebruiksgemak niets uitmaken. Daarnaast was het voor de naamsbekendheid van JOINN! van belang dat er een professionele website kwam waarop duidelijk het concept wordt uitgelegd met de juiste uitstraling. Feka kon dit alles bieden."

draadloos netwerk

Luc: "Met een uitgebreid dataplan is de bedrijfsvoering in kaart gebracht. Op professionele wijze is een wifinetwerk opgezet die goed in gebruik is voor onze gasten, maar voor ons ook makkelijk in gebruik is om veiligheid te garanderen. Door een goede meting is er door het gehele pand van 2.000 m2 een goed bereik met verschillende netwerken."

Er is bewust gekozen voor een onderverdeling van netwerken. De City Lofts, vergaderzalen en de werkplekken hebben een eigen wifinetwerk met goed bereik en onbeperkt gebruik. Hierdoor kan de gebruiker ten volste gebruik maken van het netwerk. Het Café restaurant heeft een eigen netwerk waarbij de gasten van het restaurant tot één uur gebruik kunnen maken van het netwerk door middel van de inlog met hun emailadres. De snelheid is voor dit netwerk ook omlaag gezet. Dit zorgt ervoor dat het restaurant een plek is waar mensen eten in plaats van werken.

Meer over de ICT service bij netwerken

website joinn!

Feka heeft de website geoptimaliseerd voor desktop en mobiel. Op mobiel ligt de focus op de bezoeker die snel informatie zoekt, met blokken-navigatie en korte, geoptimaliseerde teksten. Op desktop is er meer ruimte voor grote visuals en uitgebreide informatie.

"De website is professioneel opgezet met de juiste uitstraling, waarbij goed advies is gegeven door de websitebouwer. De website heeft een duidelijke verdeling waardoor er goed uitgelegd wordt wat de aspecten zijn. Qua uitstraling past het helemaal bij JOINN!, er is goed gebruik gemaakt van de huisstijlproducten en een mooi ontwerp neergezet. Samen met Berry is de website vormgegeven en is er geadviseerd in de layout van de website en hoe het overzichtelijk wordt voor de bezoekers."

Meer over websites

hoe heeft feka u geholpen?

"Doordat wij een beginnend bedrijf zijn heeft Feka een grote rol gespeeld bij de lijnen van bedrijfsvoering rondom IT-oplossingen. Tijdens het gehele traject zijn wij goed en eerlijk geadviseerd in welke oplossingen er voor ons mogelijk waren met betrekking tot het datanetwerk. Daarbij is er altijd vanuit ons perspectief gekeken naar oplossingen en hoe Feka daarin kon faciliteren en een bijpassende oplossing kon aanbieden. Wij kunnen Feka zeker aanbevelen bij andere startende bedrijven, en dat komt met name door de persoonlijke benadering, het down-to-earth karakter en de medewerkers die verstand hebben van zaken en altijd vanuit het klant perfectief de oplossingen aandragen."

Luc vat samen: "Feka is een bedrijf dat professioneel is en waar je terecht kunt voor een persoonlijke touch en voor medewerkers die weet hebben van de dingen de ze doen. Een bedrijf dat ook de relatie vooropstelt voor een lange termijn relatie en niet voor de korte termijn gaat."