Glasvezel buitenaf

Meld u aan vóór 29 januari 2018 voor glasvezel in Groene Hart Noord

Bedrijven en bewoners van het buitengebied Groene Hart Noord (De Ronde Venen, Stichtse Vecht West en Ouder-Amstel) kunnen zich vanaf 1 december bij ons aanmelden voor een glasvezelabonnement.
Op 29 januari 2018 wordt bekend of 50% van de bewoners een glasvezelabonnement heeft afgesloten en de aanleg van glasvezel doorgaat. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen.

Glasvezelabonnementen van Weserve, Solcon en Caiway

Feka is al geruime tijd nauw betrokken bij het Glasvezel buitenaf initiatief. Wij willen er alles aan doen om razendsnel internet beschikbaar te maken voor de hele regio en voor onze klanten in het buitengebied. U kunt bij ons glasvezelabonnementen afsluiten van Weserve, Solcon en Caiway. Wij kennen deze providers en weten wat de plus- en minpunten zijn van hun diensten. Dankzij onze jarenlange ervaring als ICT-specialist kunnen wij u volledig adviseren over passende internet abonnementen, telefonie en extra diensten die mogelijk worden zodra u beschikt over snel internet.

Inloop dagen

Iedere woensdagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur en op zaterdagen tussen 10:00 en 15:00 uur kunt u bij ons binnenlopen voor vrijblijvend advies op maat. 
Bent u op zoek naar een zakelijk abonnement, dan is het ook mogelijk dat wij bij u op locatie komen voor een adviesgesprek. Neemt u hiervoor contact met ons op via telefoon 0297-760033.

Feka organiseert tevens twee inloop avonden om u te informeren en vragen te beantwoorden:
op woensdagavond 13 december en woensdagavond 24 januari bent u van harte welkom tussen 19:00 en 21:00 uur!

Het bestelformulier kunt u hier downloaden.