Glasvezel bedrijventerrein Mijdrecht

Er zijn voldoende inschrijvingen op ons bedrijventerrein voor razendsnel glasvezel internet tegen gunstiger voorwaarden! CAIW gaat een nieuw netwerk op het bedrijventerrein Mijdrecht aanleggen.

De digitale infrastructuur op een bedrijventerrein moet van topkwaliteit zijn om nu én in de komende tientallen jaren economisch te kunnen concurreren met andere terreinen. Dat geldt ook voor het bedrijventerrein Mijdrecht. Al jaren is hier het internet via koper/xDSL vaak onvoldoende qua snelheid en was glasvezel voor veel bedrijven te duur.

Aanmelden tegen gunstige voorwaarden kan nog tot 31 augustus 2018!

Tot 31 augustus heeft u de kans om u te verzekeren van een razendsnelle aansluiting op een nieuw FTTO - Fiber To The Office glasvezelnetwerk op het bedrijventerrein Mijdrecht, tegen gunstiger voorwaarden. Supersnel glasvezelinternet van 100/100Mb/s tot 1000/1000Mb/s wordt nu voordelig beschikbaar vanaf € 149 excl. BTW per maand.

CAIW Operator start naar verwachting in het 4e kwartaal van 2018 met de graafwerkzaamheden. De oplevering van dit nieuwe glasvezelnetwerk wordt 1e kwartaal 2019 verwacht  (onder voorbehoud).

Inschrijven?

Bij Feka kunt u zich aanmelden voor een zakelijk abonnement bij serviceproviders Infopact en WeServe.
Tot 31 augustus kunt u zich nog tegen gereduceerde tarieven inschrijven:

  • Gegarandeerde glasvezel aansluiting (later extra kosten aannemer)
  • Tot 31 augustus kunt u zich aanmelden zonder activatiekosten. Na 31 augustus zijn de activatiekosten eenmalig € 250 per aansluiting.
  • Vanaf de start bouw van het netwerk (naar verwachting: oktober 2018), zijn de activatiekosten eenmalig € 495 per aansluiting.

Panden die daarna niet zijn aangesloten, krijgen een hogere maatwerk-offerte voor de werkelijke aanleg- en graafkosten.

Download hier het inschrijfformulier van Infopact

Download hier het inschrijfformulier van WeServe

Dankzij onze jarenlange ervaring als ICT-specialist kunnen wij u volledig adviseren over passende internet abonnementen, en over extra telefonie- en overige diensten die mogelijk worden zodra u beschikt over snel internet. Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact met ons op!