Glasdraad

Meld u aan vóór 9 april 2018 voor glasvezel Groene Hart

Bedrijven en bewoners van het buitengebied Groene Hart (Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Teylingen-Oost) kunnen zich vanaf 9 januari bij ons aanmelden voor een glasvezelabonnement.
Op 9 april 2018 wordt bekend of 50% van de bewoners een glasvezelabonnement heeft afgesloten en de aanleg van glasvezel doorgaat. Dit is namelijk een vereiste om glasvezel in het gebied aan te leggen.

Glasvezelabonnementen van Weserve, Solcon en Multifiber

Feka is al geruime tijd nauw betrokken bij diverse glasvezel initiatieven waaronder GlasDraad Groene Hart. Wij willen er alles aan doen om razendsnel internet beschikbaar te maken voor de hele regio en voor onze zakelijke klanten in het buitengebied. U kunt bij ons glasvezelabonnementen afsluiten van Weserve, Solcon en Multifiber. Wij kennen deze providers en weten wat de plus- en minpunten zijn van hun diensten. Dankzij onze jarenlange ervaring als ICT-specialist kunnen wij u volledig adviseren over passende internet abonnementen, telefonie en extra diensten die mogelijk worden zodra u beschikt over snel internet.

Het bestelformulier van WeServe kunt u hier downloaden.
Het bestelformulier van Solcon kunt u hier downloaden.
Het bestelformulier van Multifiber kunt u hier downloaden.

Ingevulde formulieren kunt u opsturen, langsbrengen of gescand naar ons toe mailen (info@feka.nl)