feka ict b.v. is verhuisd!

Met veel plezier hebben we twintig jaar gewerkt op onze voormalige locatie aan de Rendementsweg. Sinds 15 augustus 2016 hebben wij een nieuw huisnummer!

Nieuw adres:

Feka ICT B.V.
Rendementsweg 14
3641 SL   Mijdrecht

 

Feka ICT verhuisd naar het voormalige GroenWest pand in Mijdrecht

Tijd voor een gesprek over succes, focus en de nieuwe werkplek

Onze medewerkers werken sinds augustus 2016 vanuit het voormalige GroenWest pand aan de Mijdrechtse rotonde. Feka groeide uit haar jasje. En dat terwijl groei geen doel op zich is. Dat maakt nieuwsgierig. Daarom in gesprek met eigenaren Jos en Wim over succes, focus én de nieuwe werkplek.

Service All-inclusive is écht all-inclusive

“Succes betekent voor ons dat we langetermijnrelaties aangaan met onze klanten. Dat vinden wij belangrijk”, vertelt Jos Honig, directeur. “We onderscheiden ons met onze all-inclusive dienstverlening op het gebied van automatisering, telecom en web. Voor een vast maandelijks tarief zijn daarbij al onze werkzaamheden en preventietools inbegrepen. We willen het  MKB ontzorgen op ICT gebied. Niet alleen als het nodig is, maar juist preventief. Voorkomen in plaats van genezen, daar geloven wij in.”

Dé ICT dienstverlener voor het MKB

Met de verhuizing naar het voormalige GroenWest pand heeft Feka ook haar focus aangescherpt. Feka wil dé ICT dienstverlener voor het MKB in de Ronde Venen zijn. En dat zie je terug in het pand. “Waar we in ons vorige pand nog een showroom hadden, verkopen we onze zakelijke ICT producten nu alleen nog op afspraak”, zegt compagnon Wim de Jong. “In ons nieuwe pand hebben we alle ruimte om zakelijke klanten een optimale service te bieden en om MKB’ers uit de regio te ontvangen.“

Tweede thuis voor medewerkers

“Naast nummer één zijn voor het MKB, vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen bij Feka. In ons nieuwe pand hebben we ruime, lichte werkplekken voor ons team”, vervolgt Wim. Daarnaast biedt het nieuwe kantoor genoeg ruimte om verder te groeien. “En dan doelen we vooral op het nóg beter maken van onze diensten en producten”, besluit Jos. “Die groei is voor ons het belangrijkste.”

Het nieuwe bedrijfspand (het voormalig pand van GroenWest Wonen) is slechts 200 meter verwijderd van ons vorige adres. Met een vloeroppervlakte van ruim 1100 m2, heeft deze mooie zichtlocatie voldoende ruimte voor ons groeiende team. Dankzij de extra parkeerplaatsen, een goede bereikbaarheid via openbaar vervoer en extra kantoor- en ontvangstruimtes kunnen wij u hier nog beter van dienst zijn op het gebied van automatisering, telefonie en web!

De officiële opening is in juni 2017 gevierd in combinatie met ons dertigjarig bestaan. Wij zitten met veel plezier op onze nieuwe werkplek en hopen u snel te mogen begroeten op onze nieuwe locatie. U bent van harte welkom op Rendementsweg 14!