Een verandering waarbij vrijwel alles hetzelfde blijft

Ja, je leest het goed. Er gaat wat veranderen bij GenerationX. Maar voor jou verandert er eigenlijk bijna niets. Behalve dan dat we je veel meer mogelijkheden te bieden hebben op het gebied van websites en ict. Na een jarenlange intensieve samenwerking met Feka hier in Mijdrecht, schuiven we onze bedrijven per 1 september namelijk in elkaar.

Concreet betekent de verandering voor jou dat de telefoon voortaan wordt opgenomen door mij of een van mijn collega’s op de webafdeling. Feka is ook de afzender van alle communicatie met jou. De e-mail en domeinregistratie verloopt via hen. De servers van GenerationX voor de hosting activiteiten, zijn al in beheer van Feka. Jij hoeft helemaal niets aan te passen.

Wat niet wijzigt, is dat ik jouw contactpersoon blijf in de functie van accountmanager web. Je kunt mij altijd bereiken op nummer 0297 - 76 00 23 of per e-mail op paul@feka.nl. Samen met mijn 26 collega’s bij Feka sta ik als vanouds voor je paraat. Met meer mogelijkheden, omvangrijke support activiteiten en doordacht advies. GenerationX wordt vanaf 1 september dus Feka. Klaar voor de toekomst!

Met hartelijke groet,

Paul Beer