bauer funderingstechniek b.v.

Ondergrondse parkeergarages, tunnels en energiecentrales. Wat deze grote bouwwerken gemeen hebben, is dat zij vragen om specialistische funderingstechnieken. BAUER realiseert deze funderingen. Wereldwijd. Al richt de Mijdrechtse dochteronderneming Bauer Funderingstechniek B.V. zich op het verzorgingsgebied in Nederland en België. Een uitstekend IT-netwerk, een veilige cloudomgeving en goede telefonie zijn essentieel om dit werk te kunnen doen. En dat doet Feka.

 

Software, cloud en telefonie

Bauer Funderingstechniek B.V. heeft al haar it-oplossingen ondergebracht bij Feka. “Zij leveren en verzorgen onze hardware en software, zijn verantwoordelijk voor onze cloudopslag, voorzien ons van glasvezel, zorgen dat onze Windowssystemen draaien en realiseren onze telefonie’’, begint directeur Eelco van de Velde te vertellen. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de zelfstandig opererende Nederlandse vestiging van het Duitse moederbedrijf BAUER. “Als wij iets hebben dat te maken heeft met laptops, computers of telefoons; kloppen we bij hen aan. Dat doen we overigens als zestien jaar. Sommige huwelijken houden minder lang stand…”

Volgens Eelco zit de fijne samenwerking in de juiste instelling van Feka. “Het team van Feka is kundig, betrouwbaar en professioneel”, stelt hij. “Daarnaast hanteren zij altijd nette prijzen. Die combinatie zorgt ervoor dat je zaken met elkaar blijft doen. Ze zorgen altijd voor keurige oplossingen.’’

Daarnaast waardeert Eelco de maatschappelijke betrokkenheid van het Mijdrechtse ict-bedrijf. “Wim en Jos zijn overal voor in en dragen bij aan diverse maatschappelijke organisaties. Denk aan GezinsBuddy, waar Jos de initiatiefnemer van is. Dat vinden wij geweldig; die instelling past bij ons. Er is meer dan zaken doen en geld verdienen alleen…”

Naast samenwerkingspartners zijn Feka en Bauer Funderingstechniek B.V. ook buren op de Rendementsweg. Sterker nog; Bauer Funderingstechniek B.V. is gevestigd in het pand waar Feka voorheen gevestigd was. “Toen we hoorden dat Feka wilde groeien en haar pand wilde verkopen, hebben we een mooie deal gemaakt’’, vervolgt Eelco. “Zodoende konden we naar hun pand verhuizen en beiden groeien met ons bedrijf. Dat was voor ons allebei een heel mooie stap.’’