basis websites

de slimme oplossing voor je bedrijf

Heb jij een eigen bedrijf? Dan kun je niet zonder een professioneel online visitekaartje. Wij bieden maatwerk websites afgestemd op jouw wensen voor een vaste lage prijs. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag uit.

maatwerk voor een vaste lage prijs

De tarieven voor het maken van een website lopen uiteen. Dat komt omdat er vaak een bepaald niveau van maatwerk, service, bereikbaarheid en professionaliteit aan gekoppeld is. Maak je zelf via een online tool een website dan is de prijs laag maar is het bijvoorbeeld niet professioneel, je kunt geen hulp vragen en daarbij heb je weinig creatieve vrijheid.

Maar waarom zit er niks tussen ‘alles zelf doen’ voor niks en ‘maatwerk’ voor een hoog bedrag? Dat dachten wij bij Feka ook. Alle voordelen van een maatwerk website voor een lage prijs. Ik hoor je denken, hoe kan dat dan? Door vast te houden aan één maatwerk website die volledig gepersonaliseerd kan worden. Bieden wij jou dezelfde service, kwaliteit en begeleiding als wanneer je bij ons een maatwerk website zou afnemen. Maar dan voor een vaste lage prijs.

Kijk voor meer informatie op https://basic.netsquare.nl/